hun
eng
ger
ron
hun
eng
ger
ron

INFO

"PARA A NYUGIBAN!"

Magyarország legeredetibb "szabadulójátéka" már Szegeden is!

A Nyugi Kert földszintje mindenkit tárt kapukkal vár. Az első emelet viszont zárt kapukkal! Ide költöztek be a ParaPark pályái, ahová a csapatoknak csak bejutni könnyű, kijutni annál nehezebb... Fejtörőkön, ördöglakatokon, rejtélyek megoldásán keresztül vezet kifelé az út, miközben odalent nem is sejtik, hogy a fejük felett néhányan épp a szabadságukért küzdenek.

Vigyázat! A Nyugi emeletén az ajtók záródnak, az idő pedig ketyeg: pontosan 60 percetek van, hogy kijussatok, de ahhoz csapatmunka kell: így minimum 2, maximum 5 fős csapatokban játszhattok. A szabályok egyszerűek: Ti bementek, a pálya pedig magába zár Benneteket. A falakon visszaszámláló szerkezet mutatja, mennyi időtök maradt még. Erőre nincs szükség, elég, ha agyban vagytok nagyok. A szoba minden sarka, minden tárgya egy-egy újabb rejtvény. Találjátok ki, hogy kitaláljatok! Nos, van egy Parányi időd?

Elérhetőségek: 
Cím: 6722 Szeged, Vitéz u. 28. (Nyugi Kert)
E-mail: szeged@parapark.hu<mailto:paraparkszeged@gmail.com>
Tel.: +36 (30) 8284137

<mailto:paraparkszeged@gmail.com>Korhatáros játék , min. 2 - max. 5 fős csapatoknak, ár: 8000 forint/csapat (2 fő esetén: 4000 forint/fő, 3 főnél: 2667 forint/fő, 4 főnél: 2000 forint/fő, 5 főnél: 1600 forint/fő)

szabaduló játék

Zárt kapukkal várunk, ha...

Pályáinkon minimum 2, maximum 5 fős csapatok tehetik próbára magukat. A kijutáshoz ugyanis minden esetben csapatmunka, többféle készség összehangolt működése kell, így egyetlen játékos még érett tudathasadással sem számíthat sikerélményre, míg 5-nál többen egyszerűen nem férnek el a ParaPark bugyraiban.

Büszkék vagyunk arra, hogy a ParaPark nem attól izgalmas, hogy fény- és hangeffektekkel riasztja halálra a pacemakeres vendégeket: az adrenalin-szint itt a rejtvényeknek, a kirakódarabkák keresésének, a csapattá válás élményének köszönhetően emelkedik meg.

Olyan fény- és hanghatásoktól, vérfagyasztó dramaturgiai fordulatoktól azonban nem kell tartani, amelyek miatt, mondjuk, egy filmben ki kellene tenni azt a bizonyos piros karikát.

A korhatárokat illetően ezért a következőket mondjuk: 14 év felett – az egyéb szabályok és normák betartása mellett – bárki lemerészkedhet a ParaParkba, a nagykamasz gyerekek pedig – egyéni érettségüktől függően – felnőtt kíséretében játszhatnak a Szuter Én ellen.

Aggódó szülőknek, pedagógusoknak, vagy a főnököt beégetni nem akaró HR-eseknek természetesen személyes beszélgetéssel is állunk a rendelkezésre :-)

escape game


escape game

Gyakran Ismételt Kérdések

Klikkants ide izibe!

KERESS MINKET!!!

Címünk: 6722 Szeged, Vitéz utca 28. (Nyugi Kert)
Telefonszámunk: +36 (30) 8284137
E-mail: szeged@parapark.hu
parapark, escape room