hun
eng
ger
ron
hun
eng
ger
ron

Gyarkan Ismétel Kérdések

1.

Ha valaki nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban van lehetőség cserére?

Igen, ha 3 nappal az időpont előtt írtok egy e-mail a helyszín e-mail címére (a weboldal alján találjátok meg), hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani. Azonban ha az utalás még nem történt meg, hálásak lennénk (de leginkább a parázni akaró többi csapat) ha azt az időpontot egy törlés gombbal felszabadítanátok. Ezt egyszerűen megtehetitek a foglalási rendszerünkben. Viszont amit nem tudunk elfogadni: ha valaki kifizeti a pályát, de nem jelenik meg az időpontban és utólag kér másik lehetőséget játszani.

2.

Mi a különbség a pesti, győri, szegedi és pécsi pályák között?

Néhány pálya már vidéken is kipróbálható (113-as garzon, 5-ös számú kísérlet). Ezek lényegében nem különböznek a pestitől, oda is várunk Titeket sok-sok szeretettel.

3.

Mik az egyes pályák közötti különbséget? És mit jelentenek a zárójeles szavak a pályák nevei után?(postaládák, porszívó, poszter)

Nem teszünk különbséget az egyes pályák között. Nincsenek nehézségi szintek, de minden pályának más a hangulata és persze a feladatok is. A zárójeles szavak azt a célt szolgálják, hogy aki már volt nálunk meg tudja állapítani a „hívószavak” alapján, melyiken játszott.

4.

Korhatáros a játék? Kiket várunk zárt kapukkal?

 A játékra elsősorban olyan csapatokat várunk, melynek tagjai 14 év felettiek. Viszont szülői felügyelettel kisebbeknek is remek családi szórakozás lehet a ParaPark.

Tapasztalataink alapján a magas alkohol szint meglehetősen rontja a kijutási esélyeket és a pálya épségét. Nagyon ittas személyt nem engedünk le, nekik alternatív szórakozásként a Gondozó Kertet (Budapesten) ajánljuk.

5.

Milyen öltözékben célszerű jönni hozzánk?

Legjobb a kényelmes utcai ruházat, amiben jól érzed magad. Kúszni mászni nem kell majd és a fizikai erőtőkre sem lesz szükség. Viszont annál inkább az olvasószemüvegre (ha van).

6.

Mi a teendő ha nem sikerül az utalás?

Először is ellenőrizd hogy jó számlaszámot adtál-e meg. 3x8 számjegyre lesz szükség az utaláshoz.

ParaPark Szeged esetén:

Kedvezményezett: ParaPark Szeged Kft
Bankszámlaszám: 10402805-50526784-70811000
Bank: K&H Bank Zrt.
 
SWIFT (BIC) kód: OKHBHUHB
IBAN: HU76104028055052678470811000

Előfordulhat ha a munkahelyedről próbálkozol (pl. bankokban) a számítógépes rendszerben blokkolva vannak a jelentkezési lehetőségek. Inkább válassz másik számítógépet, onnan talán menni fog.

KERESS MINKET!!!

Címünk: 6722 Szeged, Vitéz utca 28. (Nyugi Kert)
Telefonszámunk: +36 (30) 8284137
E-mail: szeged@parapark.hu
parapark, escape room